HABERLER
9. Geleneksel Ödüllü Fotoğraf Yarışması Sonuçları
Orjinal Resim

Adapazarı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından bu yıl 9’ncusu düzenlenen Fotoğraf Yarışması Ödül Töreni ve Sergi açılışı 26 Aralık Çarşamba günü saat: 15.00’te Orhangazi Kültür Merkezi’nde yapılacak. 
Adapazarı Belediyesi Başkan Yardımcısı Rıdvan Sezer, Fotoğraf Sanatçısı Cihat Çavdar, Fotoğraf Sanatçısı-SUBÜ Öğretim Görevlisi Servet Sezgin ve Adapazarı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Emre Kurt’ tan oluşan jüri yarışmaya katılan 120 kişinin 539 adet fotoğrafını değerlendirerek, aşağıda ismi geçen yarışmacıları ve eserlerini ödül ve sergilenmeye değer bulmuştur.
Birincilik Ödülü Eren Erenbilge, ikincilik ödülü Seval Gönül, üçüncülük ödülü Ekrem Durmuş’a layık görülürken, Mansiyonlarda 1. Mansiyon Ahmet Turan Kural, 2.Mansiyon Hüseyin Can, 3.Mansiyon ödülü Hüseyin Çetin’e verilecek.
 

Yorum Yaz  l 
İlet  l 
Arşiv  l 
Yazdır  l 
 |  Paylaş  | 
Adapazarı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından bu yıl 9´ncusu düzenlenen Fotoğraf Yarışması Ödül Töreni ve Sergi açılışı 26 Aralık Çarşamba günü saat: 15.00´te Orhangazi Kültür Merkezi´nde yapılacak.
l Fotoğraflar