HABERLER
Adapazarı Bereket Yurdudur
Orjinal Resim

Çökekler Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen, mısır hasadı çalışmalarına eşlik eden Başkan Işıksu, “84 mahallemizin tamamında varız hamdolsun. Merkez mahallelerimizle birlikte köyden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerimizle de her an, her zaman iletişimde olmaya, sorunları birlikte çözmek için gayret etmeye devam edeceğiz.” dedi.

Başkan Işıksu Çökekler’de
Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Çökekler Mahallesi’ni ziyaret ederek mahalle sakinleri ile sohbet eden Başkan Mutlu Işıksu, talep ve şikâyetleri dinledi. Çökekler Mahallesi Muhtarı Gökhan Çalışır ile bir araya gelen Başkan Işıksu, Muhtar Çalışır ile Çökekler’i konuştu. Muhtarlarla koordinasyonun yüksek oranda arttığını vurgulayan Başkan Işıksu’ya Muhtar Gökhan Çalışır, teşekkür etti.

Aidiyet ve Birliktelik Daha Da Güçlensin
Çökekler Mahallesi’nde tarlada mısır hasadı yapan çiftçileri de ziyaret eden Başkan Işıksu, hasat çalışmalarına eşlik etti. Adapazarı’nın bereket, kardeşlik ve dayanışmanın şehri olduğunun altını çizen Başkan Işıksu, “Adapazarı’mız bereket yurdudur. Aidiyetimizi ve birlikteliğimizi güçlendirdiğimiz müddetçe hedeflerimize daha hızlı ulaşırız. 84 mahallemizin tamamında varız hamdolsun. Merkez mahallelerimizle birlikte köyden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerimizle de her an, her zaman iletişimde olmaya, sorunları birlikte çözmek için gayret etmeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı. 
 

Yorum Yaz  l 
İlet  l 
Arşiv  l 
Yazdır  l 
 |  Paylaş  | 
l Fotoğraflar