HABERLER
Işıksu´dan İmar Mesajları
Orjinal Resim

Alandüzü Mahallesi’nde vatandaşlarla buluşan Başkan Mutlu Işıksu, “Sorunları konuşmaya, çözümlerin üzerinde hep birlikte durmaya devam edeceğiz.  İmar çalışmalarımız hızla sürüyor. Mahallelerimizin imar uygulamalarını da Adapazarı’mızın, hemşehrilerimizin yararına olacak şekilde, adalet ve hakkaniyet ölçüsünde çözmeye gayret edecek ve Adapazarı’mızı hep birlikte daha da güzelleştireceğiz. ” dedi.

Başkan Işıksu Alandüzü’nde

Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, Başkan Yardımcıları Hilmi Kızılcık, Fatih Çelikel ve Yusuf Özden ile birlikte Alandüzü Mahallesi’nde vatandaş buluşması gerçekleştirdi. Başkan Işıksu’ya Adapazarı Belediyesi meclis üyeleri ve AK Parti Adapazarı Teşkilatı mensupları da eşlik ederken, mahalle sakinlerinin talep ve şikâyetlerini dinleyen Işıksu, tek tek not aldı.

Birlikte Yönetim, Birlikte Çözüm

Mahalle sakinleri ile sohbet eden ve Alandüzü Mahallesi’nin bugünü ve geleceğini değerlendiren Başkan Mutlu Işıksu, “Alandüzü’müz Adapazarı’mız için çok kıymetli ve her mahallemizin olduğu gibi Alandüzü’müzün de geleceği oldukça parlak. Alandüzü Mahallemizi seçim öncesi ve sonrası birçok kez ziyaret ettik. Birlikte yönetim ilkesinin ısrarla üzerinde duruyor, Adapazarı’mızın tüm meselelerini hemşehrilerimizle birlikte değerlendiriyoruz. Sorunları konuşmaya, çözümlerin üzerinde hep birlikte durmaya devam edeceğiz. İmar çalışmalarımız hızla sürüyor. Mahallelerimizin imar uygulamalarını Adapazarı’mızın, hemşehrilerimizin yararına olacak şekilde, adalet ve hakkaniyet ölçüsünde çözmeye gayret edecek ve Adapazarı’mızı hep birlikte daha da güzelleştireceğiz.” ifadelerini kullandı.

Muhtar Yılgın’dan Teşekkür

Başkan Mutlu Işıksu’nun konuşmasının ardından Başkan Yardımcısı Yusuf Özden, Alandüzü Mahallesi imar çalışmaları ile ilgili mahalle sakinlerine ayrıntılı bilgi verdi. Alandüzü Mahallesi Muhtarı Erdem Yılgın ise yaptığı konuşmada, Başkan Mutlu Işıksu’ya ve ekibine teşekkür etti. Yılgın, “Mutlu Başkanımızın mahallemize olan ilgili ve çözümcül yaklaşımı bizleri çok memnun ediyor. Mahallemizin geleceği ile ilgili hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Değerli Başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Yorum Yaz  l 
İlet  l 
Arşiv  l 
Yazdır  l 
 |  Paylaş  | 
l Fotoğraflar