Altyapısı Tamamlanan Sokaklara Asfalt Atılıyor

Adapazarı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Eski Reji Sokak’ta çalışmalara başladı. Adapazarı Belediyesi’nin daha önce uyardığı mahallerde eksik olan alt yapı çalışmaları tamamlanarak asfaltı atılıyor.

Adapazarı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Cumhuriyet Mahallesi’nde devam eden asfalt ve kaldırım düzenlemesi çalışmaları nedeniyle, Eski Reji Sokak’ta asfalt ve alt yapı çalışmaları başladı. TELEKOM, SASKİ VE SEDAŞ’ın aynı zamanlı yürüttüğü elektrik, su ve doğalgaz çalışmalarından sonra Adapazarı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından sokakların asfaltı atılıyor.
Elektrik, su ve doğalgaz çalışmalarının ardından sokaklara giren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, alt yapısı tamamen bitirilen sokakların kaldırım ve asfaltını atıyor.