HABERLER
Vatan Nöbeti Şuuruyla Çok Çalışmaya Devam
Orjinal Resim

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programlarını değerlendiren Başkan Mutlu Işıksu, “15 Temmuz, asla unutulmaması gereken bir destanın adı, Türk Milleti’nin tek bir karış vatan toprağına ve iradesine kast edildiğinde neler olacağının kanıtıdır. Adapazarı Belediyesi olarak vatan ve bayrak nöbeti şuuruyla, sarsılmaz inanç, azim ve büyük bir gayretle milletimiz için çok çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, başkan yardımcıları Hilmi Kızılcık, Fatih Çelikel ve Yusuf Özden, 15 Temmuz hain darbe girişiminin 3. yıldönümünde düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliklerine katıldı. İlk olarak 15 Temmuz şehidi Serdar Gökbayrak mezarı başında anılırken, Başkan Mutlu Işıksu, şehit ailesi ile bir araya gelerek şükran duygularını ifade etti. Yeni Camii’de şehitlerin ruhuna mevlid okunurken, Vali Ahmet Hamdi Nayir, Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce ve Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu vatandaşlara pilav ikramında bulundu. Adapazarı Belediyesi Başkan Yardımcıları Hilmi Kızılcık ve Yusuf Özden ise 15 Temmuz şehitleri için düzenlenen Hatıra Ormanı Fidan Dikim Töreni’ne katıldı.

Asla Unutulmayacak

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programlarına Vali Ahmet Hamdi Nayir, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Cumhuriyet Başsavcısı Lütfi Dursun, AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, MHP İl Başkanı Ahmet Ziya Akar, İl Jandarma Komutanı Cengiz Yiğit, SAÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan, SUBÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, ilçe belediye başkanları, BAM Başkanı Nuri Koçer, SESOB Başkanı Hasan Alişan, Baro Başkanı Av. Abdurrahim Burak, STK temsilcileri, muhtarlar ve binlerce vatandaş katıldı. Programda 15 Temmuz şehitleri için İl Müftüsü İhsan Açık dua ederken, kuran-kerim tilaveti ve yapılan konuşmalarla 15 Temmuz Demokrasi Zaferi’nin asla unutulmaması gerektiğine dikkat çekildi.

Vatan Milletin, İrade Milletin

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programlarını değerlendiren Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, “15 Temmuz, asla unutulmaması gereken bir destanın adı, Türk Milleti’nin tek bir karış vatan toprağına ve iradesine kast edildiğinde neler olacağının kanıtıdır. Zaferimizin 3. Yıldönümünü en güzel şekilde idrak etmek için gayret gösterdik. Kahraman şehidimiz Serdar Gökbayrak'a duâlarımızı, kıymetli ailesine desteklerimizi ve şükran duygularımızı ilettik. Yeni Camii'de şehitlerimizin ruhlarına okunan mevlid-i şerif programına iştirak ettik ve hemşehrilerimize ikramda bulunduk, fidan dikim törenine ve Demokrasi Meydanı’ndaki programlara iştirak ettik. Adapazarı Belediyesi olarak vatan ve bayrak nöbeti şuuruyla, sarsılmaz inanç, azim ve büyük bir gayretle milletimiz için çok çalışmaya devam edeceğiz. Cennet vatanımız için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve şükranla yâd ediyor, kahraman gazilerimize saygılarımızı sunuyoruz. Biz milletiz. Vatan bizim, irade bizimdir.” ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz  l 
İlet  l 
Arşiv  l 
Yazdır  l 
 |  Paylaş  | 
l Fotoğraflar