HABERLER
Yıkım Hızla Bitiyor, Merakla Beklenen Proje Başlıyor
Orjinal Resim

Adapazarı Belediyesi Ana Binası’nın yanında bulunan ve daha önce SAKVA, BELPAŞ, Ali Fuat Cebesoy Vergi Dairesi, Halk Bankası ve iş yerlerinin bulunduğu binalarda yıkım işleminin hızla ilerlediğini belirten Başkan Işıksu, “Hemşehrilerimizden az daha sabır rica ediyoruz. Yıkım hızla bitecek ve hemen ardından Adapazarı’mızı mutlu edeceğine inandığımız projemize start vereceğiz.” dedi.

Hazırlıklar Tamamlanıyor

Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, seçim vaatleri arasında yer alan ADA Meydan Projesi’ne start vermek için gerekli hazırlıkların tamamlanma aşamasında olduğunu aktardı. Hazırlıkların önemli kısımlarından biri olan Adapazarı Belediyesi Ana Binası yanındaki binaların yıkım işlemlerinin hızla devam ettiğini belirten Başkan Işıksu, “Deprem güvenliği olmayan ve yıkım kararıyla çalışmalarımızın başladığı binaların işlemleri bittikten hemen sonra merakla beklenen projemize start vereceğiz.” diye konuştu.

Hassas Çalışma, Dikkatli Yıkım

Vatandaşların sabırlı olmalarına yönelik ricasını yineleyen Başkan Işıksu, “Yıkım işlemlerinde oldukça hassas davranıyor, çok dikkatli ve hızlı hareket ediyoruz. Geniş güvenlik önlemlerini aldık. Hemşehrilerimizden ricamız sabırlı olarak bizlere yardımcı olmalarıdır. Meydanda hayata geçireceğimiz projemizle Adapazarı’mızı mutlu edeceğimize çok inanıyoruz. Her ayrıntısının oldukça dikkat çekeceği ve heyecan verecek projemizle şehrimize çok güzel bir eser kazandırmak hedefindeyiz.” ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz  l 
İlet  l 
Arşiv  l 
Yazdır  l 
 |  Paylaş  | 
l Fotoğraflar