HABERLER
Çamlıca´nın Üç Gülü Büyük Beğeni Topladı
Orjinal Resim

Adapazarı Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri Ekim ayı programları kapsamında, Orhangazi Kültür Merkezi’nde “Çamlıca’nın Üç Gülü” tiyatro oyunu sahnelendi. Başkan Mutlu Işıksu’nun da izlediği ve oldukça beğenilen tek perdelik komediye, tiyatroseverler yoğun ilgi gösterdi.

Başkan Işıksu’dan Teşekkür

Adapazarı Belediyesi’nin yeni kültür sanat sezonunda, birbirinden renkli ve zengin programlar seyirci ile buluşuyor. Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen Ekim ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında, Kedi Sahne Sanatları tarafından sahnelenen ve Aydan Şener, Ecmel Is ve Işık Selin Günce’nin başrolünde olduğu “Çamlıca’nın Üç Gülü” tek perdelik komedi tiyatro oyunu, Orhangazi Kültür Merkezi’nde seyirci ile buluştu. Tiyatroseverlerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlik sonunda oyunculara teşekkür eden Başkan Işıksu, “Orhangazi Kültür Merkezi'mizde keyifli bir sanat akşamı yaşadık. Usta oyunculara ve bizlerle olan kıymetli hemşehrilerimize çok teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

 

Şentürk, Rumeli Türküleri’ni Seslendirecek

Adapazarı Kültür Sanat Ekim takviminin bir sonraki programında, sevilen sanatçı Arif Şentürk, Rumeli Türkülerini Orhangazi Kültür Merkezi’nde seslendirecek. Konser, 22 Ekim Cuma günü saat 20.00’de başlayacak.

Yorum Yaz  l 
İlet  l 
Arşiv  l 
Yazdır  l 
 |  Paylaş  | 
l Fotoğraflar