HABERLER
Şermin Yaşar Adapazarı´nda Sevenleriyle Buluştu
Orjinal Resim

Oyuncu Anne olarak da bilinen yazar Şermin Yaşar, Adapazarı Belediyesi Kasım Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında sevenleriyle Orhan Gazi Kültür Merkezi’nde buluştu. Yaşar’ın ebeveyn-çocuk ilişkisi üzerine gerçekleştirdiği söyleşiye ilgi yoğundu.

Çocuklarımız Hızlı Büyüsün İstiyoruz

Ebeveyn ve çocuk ilişkisine değinen Yaşar, “Bizler çocuklarımız hızla büyüsün istiyoruz. Oysa çocuklarımızın her anına şahit olmalı, onların büyümeleri için aceleci olmamalıyız. Çocuklarımızın duymak istediği şey tam olarak bu; evladım ne mutlu bana ki bende buna tanıklık ediyorum. Sen çocukluğunun şöyle içine sine sine doya doya yaşa. Ben de buna yoldaşlık edeyim.” şeklinde konuştu.

 

Çocuklarınızı İyi Tanıyın

Ebeveynlerin çocuklarını iyi tanıması gerektiğini vurgulayan Yaşar, “Çocuklarınızın motivasyon kaynaklarını iyi tespit edin. Nelerden hoşlanır, nelere çabuk sinirlenir bunları izleyin ve ona göre bir davranış biçimi sergileyin. Çocuklarınızı tanımak için ilk olarak yapmanız gereken şey onlara vakit ayırmak olmalıdır. Mesela pandemi sürecinde çocuklar oldukça yıprandı. Onları doğayla buluşturun ve doğadan güç almalarını sağlayın.” ifadelerini kullandı. Etkinlik sonunda Adapazarı Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Çelikel, yazar Şermin Yaşar’a teşekkür ederek hediye takdiminde bulundu.

 

Yorum Yaz  l 
İlet  l 
Arşiv  l 
Yazdır  l 
 |  Paylaş  | 
l Fotoğraflar