HABERLER
Aynalıkavak Sohbetleri Onur Konuğu Vali Soytürk Oldu
Orjinal Resim

Adapazarı Belediyesi kültür ve sanat etkinliklerinin beğeni kazanan programlarından biri olan Aynalıkavak Sohbetlerinin Kasım ayı onur konuğu, Kilis Valisi Recep Soytürk oldu. Moderatör Yahya Bakır’ın sorularını cevaplandıran, tecrübelerini ve Adapazarı hatıralarını paylaşan Vali Soytürk, “Adalet ve hakkaniyeti temel alarak çok çalışmalı, işlerimizi doğru ve zamanında yapmalı ve tabii ki güler yüzlü olmalıyız. Bu güzellikler olduğu müddetçe başarı kaçınılmazdır.” dedi.

Adapazarı Kültür Sanat

Adapazarı Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kasım ayı kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında Aynalıkavak Sohbetleri gerçekleştirildi. Sakarya doğumlu olan Kilis Valisi Recep Soytürk, tecrübelerini ve Adapazarı hatıralarını katılımcılarla paylaştı.

 

Başarının Sırrını Anlattı

Vali Soytürk, “Hep çalışırdım. Bana meslek hayatımda müthiş bir geri dönüşüm sağladı. Aile içinde gördüğüm disiplini hiç kaybetmedim. Şuna çok özen gösterdim. Adalet ve hakkaniyet. Rahmetli Recep Yazıcıoğlu’nun kullandığı bir söz vardır. Kim işini iyi yapıyorsa en milliyetçi adam o kişidir. Toplum olarak yapmamız gereken aslında şudur; herkes ne iş yapıyorsa en iyisini yapması lazım. İşimizi iyi yapmak için gayret göstermemiz gerekiyor. Güleryüz mutlaka olmalı. Belki iyi bir şey yapıyorsunuz ama yüzünüz gülmezse onun kıymeti de olmuyor. Adalet ve hakkaniyeti temel alarak çok çalışmalı, işlerimizi doğru ve zamanında yapmalı ve tabii ki güler yüzlü olmalıyız. Bu güzellikler olduğu müddetçe başarı kaçınılmazdır.” ifadelerini kullandı.

Kimler Katıldı?

Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu’nun ev sahipliğinde Tarihi Aynalıkavak Meydanı’nda, Yahya Bakır’ın moderatörlüğünde gerçekleşen programa, AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, Adapazarı Kaymakam Vekili Serdivan Kaymakamı Ali Candan, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Erol Aydın, Adapazarı Belediyesi Başkan Yardımcıları Hilmi Kızılcık ve Fatih Çelikel, SESOB Başkanı Hasan Alişan, Minibüsçüler Odası Başkanı Ali Bektaş,  Amatör Futbolcular Federasyonu Sakarya Şube Başkanı Ömer Bektaş, Adapazarı Belediyesi Meclis Üyeleri, Vali Soytürk’ün dostları, Sakarya Üniversitesi Siyasal Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi öğrencileri ile çok sayıda davetli katıldı.

 

Başkan Işıksu’dan Teşekkür

Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, gerçekleşen programdan duyduğu memnuniyeti paylaşarak Vali Recep Soytürk’e ve program katılımcılarına teşekkür etti. Başkan Işıksu, “Her ay birbirinden kıymetli isimleri, değerli hemşehrilerimizle Aynalıkavak Sohbetleri’nde buluşturuyoruz. Saygıdeğer Valimiz teşrif ettiler, Belediyemizde de bizlere konuk oldular. Çok teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz.” ifadeleriyle Vali Soytürk’e hediye takdim etti.

Yorum Yaz  l 
İlet  l 
Arşiv  l 
Yazdır  l 
 |  Paylaş  | 
l Fotoğraflar