HABERLER
Atabek Taşkısığı Projelerini İnceledi
Orjinal Resim

AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek ve Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, hayırsever destekleriyle Adapazarı Belediyesi tarafından Taşkısığı Mahallesi’ne kazandırılan ve yakında açılışı yapılacak Millet Evi’ni ve yapımı devam eden Cemiyet Alanı’nı ziyaret etti. Atabek, hayata geçirilen projelerin önemini vurgulayarak, “Taşkısığı Millet Evi, donanımları itibarıyla bölgeye, özellikle kadınlarımıza ve çocuklarımıza önemli katkılar sunuyor. Cemiyet Alanı da önemli bir sosyal alan olacak. Başkanımız Mutlu Işıksu başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.” dedi.

Taşkısığı’na Yakışır Projeler

Adapazarı Belediyesi’nin hayırsever destekleriyle Taşkısığı Mahallesi’nde hayata geçirdiği Millet Evi projesi, bölge halkı tarafından yoğun ilgi görüyor. Millet Evi; Sağlık Ocağı, Muhtarlık Ofisi ve diğer fonksiyonlarının yanı sıra; el sanatları kursları, dikiş ve giyim atölyeleri, farklı yaş grupları için taekwondo kursları, kadınlar için pilates saatleri, 4-6 yaş çocuklar ve yetişkinler için Kur’an eğitimleri gibi zengin bir eğitim programına da ev sahipliği yapıyor.

Atabek: Önemli Bir Proje

Adapazarı Belediyesi Taşkısığı Millet Evi’ni ziyaret ederek gerçekleştirilen faaliyetleri yerinde inceleyen AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, “Millet Evi Projesi, Taşkısığı Mahallemizdeki vatandaşlarımız için hayırlı olsun. Millet Evi’nde gerçekleşen faaliyetleri görünce çok sevindim. Özellikle kadınlarımıza ve çocuklarımıza yönelik düzenlenen kurslar ve aktivitelerin çok önemli olduğunu düşünüyorum. Burada farklı yaş gruplarındaki insanlar eğitimler alıyor ve sosyalleşiyor. Bu projeyi hayata geçiren başta Adapazarı Belediye Başkanımız Mutlu Işıksu olmak üzere, emeği geçen tüm hayırseverlerimize teşekkür ediyorum. Nice güzel projelerde buluşmak üzere inşaallah.” şeklinde konuştu.

Başkan Işıksu’dan Teşekkür

Milletvekili Atabek’e ev sahipliğinde bulunan Başkan Mutlu Işıksu, “Hamdolsun projelerimizi bir bir hayata geçiriyoruz. Taşkısığı’na hayırsever destekleriyle kazandırmış olduğumuz Millet Evi’mizi Vekilimiz Sayın Çiğdem Erdoğan Atabek ile ziyaret ederek gerçekleşen faaliyetleri yakından takip ettik. Bölgenin sosyal hayatına oldukça nitelik kazandıran bu projemizle farklı yaş gruplarından birçok hemşehrimize hitap ediyoruz. Aynı şekilde Dernekkırı Bölgemize de bir Millet Evi kazandırıyoruz, çalışmalarımız tamamlanmak üzere. Çok yakında Dernekkırı bölgesindeki hemşehrilerimizin hizmetine de bu projeyi sunmuş olacağız. Hep birlikte, Adapazarı’mız için en güzelini hayal ediyoruz ve hayata geçiriyoruz. Bu vesileyle destekleriyle yanımızda olan Vekilimiz Sayın Çiğdem Erdoğan Atabek’e ve projede emeği geçen tüm hayırseverlerimize teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Cemiyet Alanı’nı da Ziyaret Ettiler

Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu’nun ev sahipliği yaptığı, AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Erol Aydın, İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Genç, Adapazarı Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Çelikel, meclis üyeleri Nilgün Akman ve Türkan Resüloğlu ile Sakarya Minibüsçüler Odası Başkanı Ali Bektaş ve Taşkısığı Mahallesi Muhtarı Muharrem Bektaş’ın katıldığı program kapsamında, Adapazarı Belediyesi tarafından Taşkısığı Mahallesine kazandırılan Cemiyet Alanı Projesi’nde gelinen son aşama da incelendi.  Çalışmalarla ilgili Başkan Işıksu bilgi verirken, “Alandüzü, Acıelmalık, Çamyolu ve Taşkısığı Mahallerimize kazandırdığımız Cemiyet Alanlarımızı 2022’nin ilk çeyreğindeki açılışına hazırlıyoruz” diyerek destekleri için Milletvekili Atabek’e teşekkür etti. Milletvekili Atabek ise hayata geçen projelerin çok önemli sosyal ihtiyaçları karşılayacağını belirterek Başkan Işıksu’yu tebrik etti.

Yorum Yaz  l 
İlet  l 
Arşiv  l 
Yazdır  l 
 |  Paylaş  | 
l Fotoğraflar