HABERLER
21 Haziran Etkinlikleri Coşkuyla Devam Ediyor
Orjinal Resim

Sakarya Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sertan Demir ve orkestrası, Adapazarı'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yılı anısına Kahramanlık Türküleri seslendirdi. Aynı zamanda Ağa Camii’nden Orhan Camii’ne 21 Haziran anısına kortej yürüyüşü gerçekleştirildi.

101. Yıl Etkinlikleri Devam Ediyor

Adapazarı'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yılı etkinlikleri kapsamında, Sakarya Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sertan Demir ve orkestrası Kahramanlık Türkülerini Adapazarı için seslendirdi. Vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gören konserin ardından açıklamalarda bulunan Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, “21 Haziran Adapazarı’mızın kurtuluş gününü çeşitli etkinliklerle kutlamaya devam ediyoruz. Bugün bizim için oldukça anlamlı bir gün. Burada söylenen türküler kahramanlık dolu bir döneme ışık tutuyor. Bu toprakların kahramanları da, kahramanlık türküleri de asla bitmeyecek.” ifadelerini kullandı. Konserin ardından Başkan Işıksu, sanatçı Sertan Demir ve orkestrasına teşekkür etti.

 

Uzun Çarşı’da Kutlu Yürüyüş

21 Haziran anısına Ağa Camii’nden Orhan Camii’ne bir yürüyüş gerçekleştirildi. Mehteran ekibinin eşlik ettiği yürüyüşe, Vali Çetin Oktay Kaldırım, AK Parti önceki dönem milletvekili Hasan Ali Çelik, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Necdet Tömekçe, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Ak, AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ahmet Ziya Akar, Adapazarı Kaymakamı Oktay Kaya, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, Pamukova Belediye Başkanı Güven Övün, Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, Kaynarca Belediye Başkanı Murat Kefli, İl Müftüsü Hasan Başiş, Fiskobirlik Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Bayraktar, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Erol Aydın, AK Parti Erenler İlçe Başkanı Erdal Köse, AK Parti Adapazarı Gençlik Kolları Başkanı Efe Kuşdili, Basın İlan Kurumu Sakarya Temsilcisi İbrahim Çorbacı, SATSO Başkanı Akgün Altuğ, SESOB Başkanı Hasan Alişan, Sakarya Minibüsçüler Odası Başkanı Ali Bektaş, Sakarya Yerel Kültür Derneği Başkanı İbrahim Şahin, Sakarya Muhtarlar Federasyonu Başkanı Erdal Erdem, Adapazarı Belediyesi Eski Başkanı Erkal Etçioğlu, Gaziler, İl ve İlçe Müdürleri,  Adapazarı Belediyesi meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı. Yürüyüş, Orhan Camii’nde sâla ve şehitler için mevlid okunması ile son buldu.

 

 

Yorum Yaz  l 
İlet  l 
Arşiv  l 
Yazdır  l 
 |  Paylaş  | 
l Fotoğraflar