HABERLER
Ada Hayat´ta Tarihi Rekorla İlk İhale Cuma
Orjinal Resim

Şehrin kalbinde yerinde kentsel dönüşüm projesi olan Ada Hayat Uygulama Alanında yer alan arsa, dükkân ve ofislerle ilgili mutabakata varmayan hak sahiplerine ait hisselerin açık arttırma ihalesi 24 Haziran 2022 Cuma günü Orhangazi Kültür Merkezi’nde yapılıyor. Başkan Mutlu Işıksu, “Mutabakatta vardığımız son oran yüzde 99,97ve 271 hak sahibi imza attı. Hepsine teşekkür ediyor ve rekorbir mutabakat oranı ile ilk ihalemize çıkıyoruz. Hayırlı olsun.” dedi.

Adapazarı’nda Hayat Var

Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu’nun seçim vaatleri arasında yer alan ve şehrin büyük teveccühünü kazanan Ada Hayat Projesi’nde ihaleler başlıyor. Başkan Işıksu, “Şehrin kalbinde tarihi dönüşüm projesi olarak nitelendirdiğimiz ve “Adapazarı’nda Hayat Var” sloganı ile hayata geçirmekte olduğumuz Ada Hayat Projesi; yeni meydan, yeni müze, yeni akıllı otopark, yeni belediye binası, yeni çok amaçlı salon (tiyatro, nikah ve konferans), yeni çarşıyı içeriyor ve yerinde kentsel dönüşüm projesi olarak inşaallah şehrimize kazandırıyoruz.” diye konuştu.

 

Rekor Mutabakat: Yüzde 99,97

Gelinen son durumla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Işıksu, “Gelinen son durumda hak sahipleri ile arsa payı açısından mutabakat oranı yüzde 99,97’ye ulaştı ve 271 hak sahibi imza attı. Şehrin tam kalbinde yer alan bir alanda böylesi bir mutabakata ulaşmanın; şeffaf, adaletli ve hakkaniyetli bir paylaşımla, esnafın desteğini alarak olabileceği de bir gerçektir. Tüm hak sahiplerine teşekkür ediyoruz.” dedi.

 

İlk İhale Cuma

İlk ihalenin 24 Haziran Cuma günü yapılacağını duyuran Başkan Mutlu Işıksu, “Ada Hayat Projemizin Uygulama Alanında yer alan arsa, dükkân ve ofislerle ilgili mutabakata varmayan3 hak sahibine ait hissenin açık arttırma ihalesini 24 Haziran 2022 Cuma günü saat 14.00’da Orhangazi Kültür Merkezi’mizde yapıyoruz. Hemen ardından Ada Hayat Projemizin Uygulama İhalesini (mevcut yapıların yıkımı ve projenin yapımı) 07 Temmuz 2022 Perşembe günü saat 11.00’da Orhangazi Kültür Merkezi'mizde gerçekleştiriyoruz. Hayırlı, uğurlu olsun.” ifadelerini kullandı.

 

Yorum Yaz  l 
İlet  l 
Arşiv  l 
Yazdır  l 
 |  Paylaş  |