HABERLER
Adapazarı Alandüzü´nde Sosyal Tesisler Sevinci
Orjinal Resim

Adapazarı Alandüzü'nde Sosyal Tesisler Sevinci

Adapazarı Belediyesi tarafından hayata geçirilen Alandüzü Sosyal Tesisleri’nin açılışında konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, “Mutlu Başkanımız sosyal belediyecilikte örnek ve çok özel çalışmaları hayata geçirmeye devam ediyor. Başkanımızı yürekten alkışlıyor, açılışımızın hayırlar getirmesini diliyorum.” derken Yavuz’a teşekkür eden Başkan Işıksu, “84 mahallemizin tamamında sözlerimizi tutuyoruz ve hemşehrilerimizin teveccühlerine layık hizmetlerimizle gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz. İnşaallah bugün, dünümüzden daha güzel, yarınlarımız da bugünümüzden çok daha güzel olacak. Bu güzel tesis Alandüzü’müze, Adapazarı’mıza hayırlı olsun.” dedi.

 

Yoğun Katılım

Adapazarı Belediyesi tarafından “Sosyal Hayata Dair Her Şey” anlayışı ile yapımı tamamlanan Sosyal Tesisler birer birer açılıyor. Alandüzü Mahallesi Muhtarı Erdem Yılgın’ın evladı Miraç Yılgın’ın sünnet cemiyetiyle birlikte yapılan Alandüzü Sosyal Tesisleri’nin açılışı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, MHP İl Başkanı Ahmet Ziya Akar, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Turan, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Erol Aydın, MHP Adapazarı İlçe Başkanı Recep Usta, AK Parti ve MHP teşkilat yöneticileri, Önceki Dönem Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, SASKİ Genel Müdürü Yiğit Turan, Sakarya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezai Matur, Sakarya Gazeteciler Birliği Başkanı Müjdat Çetin, Basın İlan Kurumu Müdürü İbrahim Çorbacı, Sakarya Minibüsçüler Odası Başkanı Ali Bektaş, Muhtarlar Federasyonu Başkanı Erdal Erdem, İl ve İlçe Müdürleri, Oda ve Dernek Başkanları, meclis üyeleri, belediye yöneticileri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla coşku içerisinde gerçekleştirildi.

 

Sosyal Hayata Dair Her Şey

Alandüzü Mahalle Muhtarı Erdem Yılgın’ın açılıştaki teşekkür konuşmasının ardından kürsüye çıkan Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, açılışa teveccüh gösteren herkese teşekkür etti. Başkan Işıksu, “Alandüzü Muhtarımız Erdem Yılgın kardeşimize ve ailesine cemiyetleri hayırlı ve mübarek olsun. Kıymetli muhtarımıza da gayretli çalışmaları için hassaten teşekkür ediyorum. Adapazarı’mızın yönetimini emanet almak için yola çıktığımızda hep şöyle demiştik. Adapazarı’mızı biz şehir insanı ile birlikte yönetmek istiyoruz. İstişareyi merkeze alarak, mahalle mahalle, sokak sokak insanımıza dokunan hizmetler sunmak istiyoruz demiştik.  Ve şimdi… “Sosyal hayata dair her şey…” anlayışıyla şehrin kalbi Adapazarı’mızın sosyal yaşamına değer katan hizmetleri birer birer hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.”

 

Kırsal Mahallelere Nitelikli Projeler

“Kırsal mahallelerimize sosyal tesisler kazandırarak hem mahallelerimizin önemli bir ihtiyacını, toplanma alanları ihtiyacını gideriyor hem de Adapazarı’mızı sosyal projelerle daha güzel yarınlara hazırlıyoruz. Geçtiğimiz ay içerisinde Taşkısığı Sosyal Tesisleri’nin açılışını bir düğün cemiyeti ile gerçekleştirmiştik. Bugün de güzel bir sünnet cemiyeti ile birlikte Alandüzü Sosyal Tesislerimizin açılışını gerçekleştirmenin sevincini sizlerle paylaşıyoruz.”

 

Başkan Işıksu’dan İlave 7 Sosyal Tesis, 1 Millet Evi Müjdesi

“Taşkısığı ve Alandüzü’nden sonra Acıelmalık ve Çamyolu’nda Sosyal Tesislerimiz tamamlandı, onların da açılışlarını yapacağız inşaallah. Nasip olursa Taşlık, Dağdibi, Karadere, Mahmudiye, İlyaslar, Karadavutlu ve Salmanlı mahallelerimize de sosyal tesisler kazandırmak istiyoruz. Taşkısığı ve Dernekkırı Millet Evlerimiz faaliyete geçti; açılışlarını da çok yakın zaman içerisinde yapacağız. Solaklar-Bileciler Millet Evi’mizde de çalışmalarımızı başlattık.”

 

Adapazarı’nda Hayat Var

“Adapazarı Belediyesi olarak 2022 ve 2023 yıllarının temel atma ve açılışlarla çok bereketli olacağını vurgulamıştık ve hamdolsun açılışlarımız başladı, 84 mahallemizin tamamında sözlerimizi tutuyoruz ve hemşehrilerimizin teveccühlerine layık hizmetlerimizle gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz. Biz, şehrin kalbi Adapazarı’mızı çok seviyor ve Adapazarı’mızda hayat var diyoruz. Çalışmalarımızın tamamına destek olan AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Ali İhsan Yavuz, Milletvekillerimiz Çiğdem Erdoğan Atabek, Recep Uncuoğlu ve Kenan Sofuoğlu, MHP Grup Başkanvekilimiz Levent Bülbül, Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem Yüce, Cumhur İttifakı İl ve İlçe Başkanlarımıza, teşkilatlarımıza hülasa tüm dostlarımıza çok teşekkür ediyorum. İnşaallah bugün, dünümüzden daha güzel, yarınlarımız da bugünümüzden çok daha güzel olacak diyor; tekrardan bu güzel sosyal tesisin Alandüzü’müze, Adapazarı’mıza hayırlı olması temennisiyle saygılar sunuyorum.” diye konuştu.

 

Yavuz: Devasa Yatırımlar Sürüyor

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz yaptığı konuşmada, “Ülkemizle, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile ne kadar övünsek gerçekten azdır. Devasa yatırımlar sürüyor. Dünya savunma sanayi yatırımlarımızı hayranlıkla izliyor. Bayraktar’lar göz kamaştırıyor. Yerli otomobilimiz TOGG çok yakında geliyor. İnsansız muharebe savaş uçağımız göklerde uçmaya başlayacak. Önümüzdeki yıl doğalgaz sisteme bağlanacak hedefini taşırken bir taraftan petrol arayışlarımız sürüyor, Kanal İstanbul çalışmaları devam ediyor. PKK, FETÖ ve diğer terör unsurları birer birer çökertiliyor. Allah’ın izniyle ideallerimiz sağlam ve yolculuğumuz uzun. Çok daha iyi noktalarda olacağız.”

 

Şehrimiz Yatırımlarıyla Göz Kamaştırıyor

“Ülkemizde yatırımlar sürerken huzur coğrafyası Sakarya’mıza bakıyoruz. Alandüzü’müzde hemen 3 adım ötemizde devasa bir şehir hastanesi inşa ediliyor. 60 bin metrekare alanda 300 bin metrekare inşaat alanlı, tam 12 adet Yenikent Devlet Hastanesi düşünün aynı o şekilde çok büyük bir şehir hastanesine kavuşuyoruz. Acil Durum Hastanesi tamamlandı ve hizmete açıldı. Adliye Binamız Yenikent Bölgemizde 10 bin metrekareden 100 bin metrekareye çıkarak insanımıza daha konforlu hizmet sunmuş olacak. Yerelde de şehrimiz devasa yatırımlara ev sahibi olarak göz kamaştırıyor.”

 

Yavuz: Mutlu Başkanımızı Yürekten Alkışlıyorum

“Adapazarı Belediye Başkanımız Mutlu Işıksu, sosyal belediyecilikte örnek ve çok özel çalışmaları hayata geçirmeye devam ediyor. Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz Alandüzü Sosyal Tesisleri tüm içerikleriyle hakikaten bölge insanımızın ihtiyaçlarına cevap veren nitelikte olmuş. Mutlu Başkanımızı yürekten alkışlıyor, açılışımızın hayırlar getirmesini diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz  l 
İlet  l 
Arşiv  l 
Yazdır  l 
 |  Paylaş  | 
l Fotoğraflar