HABERLER
Murat Kaya Adapazarı´nda
Orjinal Resim

14 Mayıs'ta Zafer Kazanacağız

Adapazarı'nın Taşlık, Çerçiler ve Çelebiler mahallelerinde vatandaşlarla buluşan AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Murat Kaya, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, tüm dünyanın yapamaz dedikleri o kadar çok eser hayata geçti ki bugün Türkiye bambaşka bir konuma geldi. 14 Mayıs'ta yeni bir zafer kazanarak ülkemiz, milletimiz ve şehrimiz için daha çok çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Kaya'dan 3 Mahalle Buluşması

AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Murat Kaya Taşlık, Çerçiler ve Çelebiler mahallelerinde vatandaşlarla buluştu. Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Samet Çağlayan, Kadın Kolları Başkanı Hatice Genç, Gençlik Kolları Başkanı Efe Kuşdili, meclis üyeleri ve teşkilat mensuplarının eşlik ettiği programlarda vatandaşların Kaya'ya ilgisi yoğundu.

Kaya: “Daha Güçlü Bir Türkiye İçin”

Programlarda konuşan Milletvekili Adayı Kaya, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, tüm dünyanın yapamaz dedikleri o kadar çok eser hayata geçti ki bugün Türkiye bambaşka bir konuma geldi. Halka hizmet, Hakka hizmettir düsturuyla gece gündüz demeden yılmadan yorulmadan her zaman daha güçlü bir Türkiye için çalıştık. 14 Mayıs'ta yeni bir zafer kazanarak ülkemiz, milletimiz ve şehrimiz için daha çok çalışmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

Işıksu: “Adapazarı’nda Durmak Yok”

Başkan Mutlu Işıksu ise, “Sokak, sokak, adım adım dolaştık, hemşehrilerimizle buluştuk, konuştuk, aynı gönülde sımsıkı beraber olduk. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 14 Mayıs'ta zafer kazanacağız. Daha müreffeh yarınlar için, her alanda tam bağımsız Türkiye için gayretle ve aşkla.” ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz  l 
İlet  l 
Arşiv  l 
Yazdır  l 
 |  Paylaş  | 
l Fotoğraflar