HABERLER
Eser Siyaseti Devam Edecek
Orjinal Resim

AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Ertuğrul Kocacık, seçim programları kapsamında Adapazarı’nı karış karış geziyor. Kocacık, “Eser ve hizmet siyasetini temeline almış Milletin partisi AK Parti ile Türkiye Yüzyılı başlıyor. Hep birlikte doğru adımlarla yola devam.” dedi.

 

Kocacık Hız Kesmiyor

AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Ertuğrul Kocacık, Adapazarı seçim programları kapsamında, Sakarya Berberler Odası buluşmasında esnafla buluştu; Pasaj 2000, Sakarya Caddesi ve Adapazarı Kaymakamlığı civarında esnafı ziyaret etti ve iş yeri açılışına katıldı; Adapazarı Belediyesi tarafından Karaman Çocuk Hakları Sokağı’nda gerçekleştirilen Çocuk Hakları Festivalinde çocuklarla; Kasımlar, Hacıramazanlar ve Tekeler Mahallesinde vatandaşlarla buluştu. Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Samet Çağlayan, Kadın Kolları Başkanı Hatice Genç, Gençlik Kolları Başkanı Efe Kuşdili, meclis üyeleri ve teşkilat mensuplarının eşlik ettiği programlarda vatandaşlar Kocacık’a büyük ilgi gösterdi.

 

Kocacık: “Türkiye Yüzyılı Başlıyor”

Adapazarı programlarını değerlendiren Milletvekili Adayı Kocacık, “Adapazarı’mız her zamanki desteğini yine gösteriyor. Kıymetli hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum. Türkiye’nin kendi potansiyelini keşfettiği, kendi ayakları üzerinde durabildiği ve en önemlisi kendi değerlerini üretebildiği bir noktaya geldik. Şimdi de eser ve hizmet siyasetini temeline almış Milletin partisi AK Parti ile Türkiye Yüzyılı başlıyor. Gayretle çalışarak doğru adımlarla yola devam.” diye konuştu.

 

Işıksu: “Adapazarı’nda Durmak Yok”

Başkan Mutlu Işıksu ise, “Sokak, sokak, adım adım dolaştık, hemşehrilerimizle buluştuk, konuştuk, aynı gönülde sımsıkı beraber olduk. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 14 Mayıs'ta zafer kazanacağız. Daha müreffeh yarınlar için, her alanda tam bağımsız Türkiye için gayretle ve aşkla.” ifadelerini kullandı.

 

 

 

Yorum Yaz  l 
İlet  l 
Arşiv  l 
Yazdır  l 
 |  Paylaş  | 
l Fotoğraflar