HABERLER
Işıksu´dan Meclise Teşekkür
Orjinal Resim

Adapazarı Belediyesi 2019-2024 çalışma döneminin son meclis toplantısında, meclis üyelerine teşekkür plaketi takdim eden ve bir konuşma yapan Başkan Mutlu Işıksu, “Son derece gayretli ve milletimizin teveccüh gösterdiği dolu dolu bir beş yılı geride bırakıyoruz. Güzel hikayeler biriktirdik. Allah meclis üyelerimizden razı olsun. İnşaallah milletimizin desteğini alarak yeni dönemde Adapazarı için yola devam etmek, Adapazarı’mız için daha çok çalışmak istiyoruz. Seçimlerin şimdiden hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.

 

Güzel Hikayeler Biriktirdik

Adapazarı Belediyesi Mart ayı olağan meclis toplantısı, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu başkanlığında meclis üyelerinin katılımları ile Orhangazi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. 4 maddelik meclis gündeminde, gündem maddeleri oy birliği ile kabul edilirken, meclis üyelerine tek tek teşekkür plaketi takdim eden Başkan Işıksu, “Son derece gayretli ve milletimizin teveccüh gösterdiği dolu dolu bir beş yılı geride bırakıyoruz. Güzel hikayeler biriktirdik. Allah meclis üyelerimizden razı olsun. İnşaallah milletimizin desteğini alarak yeni dönemde Adapazarı için yola devam etmek, Adapazarı’mız için daha çok çalışmak istiyoruz. Seçimlerin şimdiden hayırlı olmasını temenni ediyorum.” ifadelerini kullandı.

 

Bıçkıcı’dan Anlamlı Konuşma

Mecliste bir konuşma yapan İYİ Parti’li meclis üyesi Ahmet Bıçkıcı, “Başta Mutlu Işıksu başkanımız olmak üzere Adapazarı Belediye Başkanlığı için yola çıkan tüm adaylara kolaylıklar diliyorum. Adapazarılıların mutlu olmaya hakları var. Ben inanıyorum ki milletimiz mutlu olacakları bir karar verecektir. Yeni dönemde görev alacaklara şimdiden başarılar diliyorum.” diye konuştu.

 

Kayatürk’ten Işıksu Övgüsü

MHP’li meclis üyesi Erbay Kayatürk ise “Meselemiz Adapazarı ve onun çıkarlarıydı. Mutlu Başkanımız tevazusu, hoşgörüsü, çalışkanlığı ve sosyal duruşuyla örnek olmuştur ve biz kendisini takdir ediyoruz. Mutlu Işıksu, Adapazarı insanı ile hemhal olmuştur ve çok çalışmıştır. Mesele Adapazarı olunca yorulmak olmaz ve Başkanımız bunu hepimize göstermiştir. Hiç yorulmayan ve daima tecrübesini artıran bir başkan olarak daha güzel bir Adapazarı için inanıyorum ki çalışmaya devam edecektir.” dedi.

 

Vedalaşan Değil Sımsıkı Sarılanlarız

AK Parti’li meclis üyesi Hasan Karagüzel, “Görev aldığım süre boyunca kendimi adadım ve artık bayrağı devretme vaktidir. Onur duyduğumuz Ada Hayat Projesi başta olmak üzere yüzlerce ihaleye katıldım. Çok rahat ve çalışkan bir dönem geçirdik. Mutlu Başkanıma teşekkür ediyorum” diye konuştu. AK Parti’li meclis üyesi Behlül Bayrak ise “Mutlu Başkanımız salgın dönemi başta olmak üzere her zaman Adapazarı’nın yanında olmuş ve esnaf dostu bir başkan olarak şehrin kalbinde ticaretin daha da gelişmesi için gayret etmiştir. Biz birbiri ile vedalaşan değil, sımsıkı sarılan insanlarız. Her zaman beraber olmaya devam edeceğiz. Mutlu Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

 

Meclisten Teşekkür

AK Parti’li meclis üyeleri Mehmet Yılmaz ve Özkan Yetim de Mutlu Başkanla her daim beraber olduklarını belirterek helallik istedi. CHP’den meclis üyesi iken istifa eden Haluk Akbay da görev aldığı süre boyunca gayretini ifade ederek Başkan Işıksu ve meclis üyelerine teşekkürlerini iletti.

 

 

Adapazarı’mızı Çok Seviyoruz

Konuşmaların ardından kısaca görüşlerini aktaran Başkan Işıksu, “Hepimiz Adapazarı’mızı çok seviyoruz. Her anlamda örnek ve güzel bir çalışma dönemini geride bırakıyoruz. Bu bir bayrak yarışıdır. Kalbi Adapazarı’mız için çarpan herkese ve bizler için güzel duygular ifade eden meclis üyelerimize şükranlarımı sunuyorum. Rabbim daha güzel günlerde bizleri buluştursun, milletimize hizmetimiz daim olsun inşaallah.” ifadelerini kullandı.

 

Meclis üyeleri Başkan Işıksu’ya teşekkür ederek hediye takdim etti.

Yorum Yaz  l 
İlet  l 
Arşiv  l 
Yazdır  l 
 |  Paylaş  | 
l Fotoğraflar