HABERLER
Adapazarı´nda Ben Sevgiyi Tattım
Orjinal Resim

Tecrübeli spiker ve spor yorumcusu Erdoğan Arıkan, Adapazarı Belediyesi tarafından düzenlenen Aynalıkavak Sohbetlerinin konuğu oldu. Adapazarı anılarını katılımcılarla paylaşan Arıkan, “Bu buluşma benim için gurur verici. Bu şehrin sokaklarında büyüdüm ve hâlâ o köklerin üzerinde bir hayat yaşıyorum. Adapazarı’nda ben sevgiyi tattım ve iyi ki Adapazarlıyım” dedi. 

Aynalıkavak Sohbetlerinin Konuğu Erdoğan Arıkan Oldu

Adapazarı Belediyesi’nin davetinden duyduğu mutluluğu dile getiren Arıkan, “Burada olduğum için çok mutluyum. Ben Adapazarı’nın çocuğuyum, Çeşme Meydanı’nda doğdum ve Adapazarı’nın sıcaklığını o yıllarda yaşadım. Unutulmaz anılarım, çok sevdiğim dostlarım var burada. Karaosman İlkokulu’ndaki öğretmenim ile hâlâ görüşüyoruz. Hayatımdaki rolü çok büyük. Bu şehirde ben sevgiyi tattım. Bu buluşma benim için gurur verici. Davetleri için Adapazarı Belediye Başkanımız Sn. Mutlu Işıksu’ya teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

 

Mahallelerimiz Güvenin Adresiydi

Mahalle kültürüyle büyüdüğünü ifadelerine ekleyen Arıkan, “Şimdiki çocukların ve gençlerin tüm vakitlerini telefonla geçirmelerine çok üzülüyorum. Biz mahallede kendimizce birçok oyun oynar ve bu şekilde eğlenirdik. Anne ve babalarımız nerede olduğumuzu bilmezlerdi, çünkü mahalle kültürümüz vardı. Biz mahallenin çocuklarıydık ve herkesin evlatları gibiydik. Mahallede tesis edilmiş muhteşem bir güven duygusu vardı. Böyle bir bilinçle büyüdüğüm için kendimi şanslı hissediyorum.” dedi.

 

Çalışmaya Burada Başladım

Çalışma hayatına çırak olarak başladığını vurgulayan Arıkan, “İlkokul 3’üncü sınıfa geçtiğim zaman babam beni eniştemin yanına çırak olarak verdi. Dükkanın ön, yan ve arka cepheleri vardı. Ön cephede durabilmek için yan ve arka cephelerde deneyim kazanmak gerekiyordu. Daha bu yaşlarda hayata dair bir şeyler öğrenmeye başlamıştım. Çalışma hayatıma Adapazarı’nda başladım. Şimdiki gençlere tavsiyem de kendilerini tanımaları, sorumluluk sahibi olmaları ve her geçen gün kendilerine değer katacak işler yapmaları. Nitelikli bir gençliğe daima ihtiyacımız var.” diye konuştu.

 

Başkan Işıksu’dan Teşekkür

Tecrübeli spiker Arıkan’a ve programın moderatörü Oktay Sarı'ya katılımlarından dolayı teşekkür eden Başkan Işıksu, “Erdoğan Bey bu gece katılımlarıyla bizleri çok mutlu etti. Kendisini ve onun Adapazarı’nı keyifle dinledik. Her türlü kültürel zenginliğin kendine yer bulduğu Adapazarı’mızdaki bu sıcaklığı daima koruyacağız. Başta Erdoğan Bey’e ve siz katılımcılarımıza gecemize teşrifleriniz için teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı. Sohbet, Başkan Işıksu ve Erdoğan Arıkan’ın karşılıklı hediye takdimleriyle son buldu.

 

Yorum Yaz  l 
İlet  l 
Arşiv  l 
Yazdır  l 
 |  Paylaş  | 
l Fotoğraflar