HABERLER
Şehrin Kalbi Fotoğraf Yarışması Sonuçları Açıklandı
Orjinal Resim

Adapazarı Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından “Şehrin Kalbi Adapazarı” temasıyla düzenlenen fotoğraf yarışmasının sonuçları açıklandı. Adapazarı’nın sosyal yaşam yansımalarının konu olduğu yarışmada, Normal ve Drone kategorilerinde üçer fotoğraf seçici kurul tarafından ödüle layık görüldü.

İki Farklı Kategoride Değerlendirme

Adapazarı Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü, Adapazarı’nın zengin ve çeşitli sosyal boyutlarını merkezine alan “Şehrin Kalbi Adapazarı” temalı fotoğraf yarışması düzenledi. 118 yarışmacının 591 eserle katılım sağladığı yarışmanın Normal ve Drone kategorisinde üçer fotoğraf ödüle layık görülürken Normal kategorideki üç fotoğraf da mansiyon ödülü aldı. Toplamda 30 fotoğraf sergilenmeye hak kazandı.

 

Başkan Işıksu’dan Teşekkür

Yarışmanın tüm katılımcılarına teşekkür eden Başkan Mutlu Işıksu, “Geleneksel olarak düzenlediğimiz fotoğraf yarışmalarımızdan biri olan ‘Şehrin Kalbi Adapazarı’ temalı yarışmaya olan ilgi bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Bu yarışmayla Adapazarı’mızın sosyal, kültürel ve ticari boyutlarına ışık tutmak istedik. Tarihten süregelen kimliğiyle şehrin kalbi konumunu koruyan Adapazarı’mız her rengiyle ve zengin kültürleriyle adeta bir sevgi coğrafyasıdır. Bu vesileyle yarışmaya katılan tüm yarışmacılarımıza can-ı gönülden teşekkür ediyor, geleneksel fotoğraf yarışmalarımızda tekrar buluşmayı diliyorum.” şeklinde konuştu.

Ödüller Sahiplerini Buldu

Yarışma sonucunda, seçici kurul tarafından normal kategoride birincilik ödülünün sahibi Hafize Zorlu olurken, ikincilik ödülü Oğuzhan Edman, üçüncülük ödülü de Alaattin Şenol’a verildi. Mansiyon ödülleri ise, Cengizhan Türkoğlu, Yunus Polat ve Orhan Akça’nın oldu. Bu yıl yarışmaya ilk defa eklenen Drone kategorisinde ise birincilik ödülü Ahmet Turan Kural’a, ikincilik ödülü İsa Cıda’ya, üçüncülük ödülü Hasan İçel’e verildi.

 

30 Fotoğraf Sergilenme Hakkı Kazandı

 

Fotoğraf yarışması seçici kurulu, Normal ve Drone kategorilerinde 30 fotoğrafı sergilenmeye layık buldu. Normal kategoride fotoğrafları sergilenme hakkı kazanan isimler; Serkan Özkan (2), İsmail Hakkı Yılmaz, Cengizhan Kurtoğlu, Tarık Mutlu Kahraman, Orhan Bektaş (2), Halil İbrahim Kâhya, Yasin Çalış, Ahmet Tarımcı, Burak Orta (2), Ekrem Durmuş, Gürkan Şahin, Hasan İçel, Ayşe Dertlioğlu, Hüseyin Can şeklinde oldu.  Drone kategorisinde fotoğrafları sergilenme hakkı kazanan isimler ise şöyle;İsa Cıda, İsmail Hakkı Yılmaz, Ahmet Turan Kural, Onur Eldek (2), Halil İbrahim Kâhya, Hidayet Okutan (2), Yasin Çalış, Orhan Akça (2), Abdurrahman Çetin, Yüksel Yavuz.

Yorum Yaz  l 
İlet  l 
Arşiv  l 
Yazdır  l 
 |  Paylaş  | 
l Fotoğraflar