HABERLER
OKM´de Şükriye Tutkun Coşkusu
Orjinal Resim

OKM’de Şükriye Tutkun Coşkusu

Adapazarı Belediyesi kültür sanat etkinlikleri kapsamında Türk Halk Müziği’nin sevilen sanatçısı Şükriye Tutkun, Orhangazi Kültür Merkezi’nde sahne aldı. Sanatseverlerin yoğun ilgi gösterdiği programı değerlendiren Tutkun, “Uzun zamandır böyle coşkulu bir program yapmamıştım” diyerek Başkan Işıksu’ya ve sevenlerine teşekkür ederken, Işıksu, “Hatıralarla dolu çok güzel bir akşamdı. Kıymetli sanatçımıza ve bizlerle olan kültür ve sanat dostlarına şükranlarımızla.” diye konuştu.

Adapazarı Kültür Sanat

Adapazarı Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından her ay düzenli olarak gerçekleştirilen kültür ve sanat etkinliklerinin Ocak Takvimi de zengin içeriğiyle sanatseverlerin beğenisini kazanıyor. Orhangazi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen konserlerin sonuncusu Türk Halk Müziği’nin ünlü isimlerinden sanatçı Şükriye Tutkun tarafından gerçekleştirildi. Konseri Başkan Mutlu Işıksu, eşi Elveda Işıksu, Başkan Yardımcıları ve meclis üyeleri ile birlikte takip ederken, sanatseverler konsere yoğun ilgi gösterdi.

Tutkun’dan Işıksu’ya Teşekkür

Konserin ardından değerlendirmelerde bulunan sanatçı Tutkun, “Uzun zamandır böyle coşkulu bir konser programı yapmamıştım. Mutlu Işıksu Başkanımız konserimizi sonuna kadar izlemekle kalmayıp türkülere de eşiyle ve izleyicilerle birlikte coşkuyla eşlik etti. Adapazarı izleyicisine, başkanıma ve tüm emeği geçen dostlara teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Hatıralarla Dolu Bir Akşam

Konser sonunda sanatçı Şükriye Tutkun’a teşekkür ederek hediye takdim eden Başkan Mutlu Işıksu, “Değerli sanatçımızın nezaketi bizleri çok mutlu etti. Hatıralarla dolu çok güzel bir akşamdı. Kıymetli sanatçımıza ve bizlerle olan kültür ve sanat dostlarına şükranlarımızla.” ifadelerini kullandı.

 

Yorum Yaz  l 
İlet  l 
Arşiv  l 
Yazdır  l 
 |  Paylaş  | 
l Fotoğraflar