HABERLER
14 Mayıs Zaferine Hep Birlikte Yürüyoruz
Orjinal Resim

14 Mayıs Zaferine Hep Birlikte Yürüyoruz

AK Parti Sakarya Milletvekili Adayları Lütfi Bayraktar ve Kürşat Kılıç, seçim programları kapsamında Adapazarı’nda bir kez daha vatandaşlarla buluştu. Programları değerlendiren Başkan Işıksu, "AK Parti'mizin birbirinden kıymetli milletvekili adayları ile şehrin kalbi Adapazarı'mızı adım adım dolaşıyor, hemşehlerimizle buluşuyoruz. Kıymetli adaylarımız Lütfi Bayraktar ve Kürşat Kılıç bizimleydi. Çok çalışyoruz, çok inanıyoruz ve 14 Mayıs Zaferine hep birlikte yürüyoruz." dedi.

Adım Adım Adapazarı

AK Parti Sakarya Milletvekili adayları, şehrin her noktasında gece gündüz seçim çalışmalarını sürdürüyor. Adapazarı seçim programları kapsamında Lütfi Bayraktar ve Kürşat Kılıç sürekli saha ziyaretlerinde bulunuyor. Adaylara Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Samet Çağlayan, İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Genç, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Efe Kuşdili, meclis üyeleri ve teşkilat mensupları eşlik ediyor. Lütfi Bayraktar, Hizmet-İş Sendikası, TÜMSİAD ve SASTOP’u ziyaret etti, Zirai Aletler Sanayii, Kuzey Terminal ve Dar Sokak’ta esnaf ziyaretlerine bulundu. Kürşat Kılıç ise Ağrılılar Derneği ve Hizmet-İş Sendikasını ziyaret etti, Zirai Aletler Sanayii’nde esnafla buluştu; Karaköy, Rüstemler ve Köprübaşı mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Bayraktar: “Milletimizin Ferasetine Güveniyoruz”

Seçim ziyaretlerinde Adapazarı’nın Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ve AK Parti’ye yoğun teveccühüne memnuniyetle şahit olduklarını kaydeden AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Lütfi Bayraktar, “Hamdolsun milletimiz her şeyin farkında ve ziyaretlerimizde bizlere, daha çok çalışın, daha başarılı sonuçlar alalım diyorlar. Tüm AK Adaylarımız, Belediye Başkanlarımız, Teşkilatlarımız hep birlikte gayret ediyor, kapı kapı dolaşıyoruz. Biz, milletimizin ferasetine güveniyoruz. İnşaallah en güzel sonuçları alacak, Sakarya’mızdan Cumhurbaşkanımıza kalpten selam göndereceğiz.” diye konuştu.

Kılıç: “İnancımız Tam, 14 Mayıs Yeni Bir Milat Olacak”

Adapazarı programı ile ilgili düşüncelerini paylaşan AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Kürşat Kılıç ise “Şehrin kalbi Adapazarı’mıza sıklıkla geliyor, esnafımızla, hemşehrilerimizle buluşuyoruz. Kıymetli Belediye Başkanımız Mutlu Işıksu ve teşkilatlarımızın da gayretleriyle çok güzel programlar gerçekleştiriyoruz. AK Parti’mizin birlik, beraberlik ve çalışkanlığı ile doğru adımlarla yola devam ediyoruz. İnancımız tam, 14 Mayıs inşaallah yeni bir milat olacak.” şeklinde konuştu.

Işıksu: “Adapazarı’mız Bambaşka”

Adapazarı seçim programını değerlendiren Başkan Mutlu Işıksu, “AK Parti'mizin birbirinden kıymetli milletvekili adayları ile şehrin kalbi Adapazarı'mızı adım adım dolaşıyor, hemşehrilerimizle buluşuyoruz. Bereketli bir günü daha geride bıraktık. Adapazarı’mız hakikaten bambaşka. Tüm hemşehrilerime kalbi şükranlarımı sunuyorum. Kıymetli adaylarımız Lütfi Bayraktar ve Kürşat Kılıç bizimleydi. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Çok çalışıyoruz, çok inanıyoruz ve 14 Mayıs Zaferine hep birlikte yürüyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz  l 
İlet  l 
Arşiv  l 
Yazdır  l 
 |  Paylaş  | 
l Fotoğraflar