HABERLER
Adapazarı´ndan Türkiye Yüzyılına Güçlü Destek
Orjinal Resim

Adapazarı Belediyesi Mayıs ayı meclis toplantısında konuşan Başkan Işıksu, “Milletimiz hamdolsun göreve geldiğimiz ilk günden itibaren bizlere güveniyor. Projelerimiz hızla hayata geçmeye devam ediyor. Yeni Sosyal Tesisler, Yeni Pazar Yerleri, Millet Evleri, Mahallemi Güzelleştiriyorum, Meserret Bahçe, Ada Hayat ve daha nice projelerimizle milletimize hizmet yolunda gayretle ve aşkla çalışıyor, Türkiye Yüzyılına Adapazarı’mızdan güçlü destek veriyoruz.” dedi.

Adapazarı Meclisi Toplandı

Adapazarı Belediyesi Mayıs ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi. İki gündemle toplanan mecliste bir madde imar komisyonuna, bir madde ise plan ve bütçe komisyonuna havale edilirken, mecliste bir konuşma yapan Başkan Mutlu Işıksu, Adapazarı Belediyesi’nin çalışkan personeliyle projelerini bir bir hayata geçirdiğini vurguladı ve çalışmalar hakkında ayrıntılı bilgiler paylaştı.

 

Milletimiz Bize Güveniyor

Başkan Mutlu Işıksu konuşmasında, “Milletimiz hamdolsun göreve geldiğimiz ilk günden itibaren bizlere güveniyor, hepsinden Allah razı olsun. Projelerimiz hızla hayata geçmeye devam ediyor. Sahayı gözlemlediğinizde Adapazarı Belediyemizin çalışkanlığına ve verimli çalışmaları hayata geçirdiğine şahit olabilirsiniz. Ada Pazar Güneşler Yerleşkesi ve Meserret Bahçe tamamlanmak üzere. Mahallemi Güzelleştiriyorum’da 9. ve 10. etaplardayız ve bu yıl toplam 11 mahallemizdeyiz. Asfalt çalışmalarımızda 17 mahallemizdeyiz. 15 Temmuz Camili-Karaman Kapalı Pazar Yeri çalışmamız başladı. Yeni Sosyal Tesisler, Yeni Pazar Yerleri, Millet Evleri, Ada Hayat ve daha nice projelerimizle milletimize hizmet yolunda gayretle ve aşkla çalışıyor, Türkiye Yüzyılına Adapazarı’mızdan güçlü destek veriyoruz.” ifadelerine yer verdi.

 

Ada Hayat’ta Mevcut Durumu Anlattı

Ada Hayat Yerinde Kentsel Dönüşüm Projesi’ndeki mevcut çalışma durumunu da aktaran Başkan Mutlu Işıksu, “Şehrin kalbinde hayata geçirdiğimiz Ada Hayat Yerinde Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında çalışmalarımız hızla devam ediyor. Altyapı kurumlarımızla koordineli çalışma sürecimizi devam ettiriyoruz. AGDAŞ, SEDAŞ ve TELEKOM altyapı deplase işlemlerimizi tamamladık. SASKİ bünyesindeki deplase ise sürüyor. Deplaseler bittiği gibi son deprem yönetmeliğine göre projelendirilmiş zemin güçlendirme işlemlerini başlatıyoruz.  Saha çalışmaları ile birlikte hak sahibi ortaklarımıza da Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından kira yardımları ödendi. Mart-Ağustos 2023 ilk 6 ay kira yardımları 3 milyon 344 bin 85 Türk Lirası tutarında ödeme peşin olarak gönderildi. Ramazan Bayramı arifesinde yaptığımız bu çalışma hak sahibi ortaklarımız tarafından da sevinçle karşılandı. İnşaallah meclis üyelerimizin de destekleriyle Ada Hayat’ın açılışını hep birlikte yapmak nasip olacak. Kamuoyuna kıymetli destekleri için bir kez daha çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

 

Yorum Yaz  l 
İlet  l 
Arşiv  l 
Yazdır  l 
 |  Paylaş  | 
l Fotoğraflar