HABERLER
AK Zafere Hazırız
Orjinal Resim

AK Parti Sakarya milletvekili adayları Ertuğrul Kocacık ve Rahmi Can Şeşen bir kez daha Adapazarı’nda vatandaşlarla buluştu. AK Parti İl Başkanı Yunus Tever ve Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’nin de katılımlarıyla esnaf, STK ve mahalle buluşmaları gerçekleştirilirken programları değerlendiren Başkan Işıksu, “Biriz, beraberiz ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye Yüzyılı'nda daha nice eserlere imza atmaya hazırız. Muhabbetle, samimiyetle, gayretle, hep birlikte 14 Mayıs AK Zaferi'ne.” dedi.

Adım Adım Adapazarı

AK Parti Sakarya Milletvekili adayları, belediye başkanları ve teşkilatlarla birlikte saha çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Adapazarı seçim programları kapsamında AK Parti milletvekili adayları Ertuğrul Kocacık ve Rahmi Can Şeşen, esnaf, STK ve mahalle buluşmaları gerçekleştirdi. AK Parti Adapazarı İlçe Teşkilatı’nda buluşan adayların seçim programları kapsamında, Tarihi Uzunçarşı, Eski Hendek, Yeğenler ve Adnan Menderes Caddeleri ile Hızırtepe Cuma Pazarı’nda esnafla bir araya gelindi; Sakarya Barosu ve Eczacılar Odası ziyaret edildi; Maltepe Spor Kompleksi’nde gençlerle, Dernekkırı Abdülhamit Han Camii’nde ve Yenigün mahallesinde vatandaşlarla buluşuldu. Adaylara Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Samet Çağlayan, Kadın Kolları Başkanı Hatice Genç, Gençlik Kolları Başkanı Efe Kuşdili, meclis üyeleri ve teşkilat mensupları eşlik ederken, AK Parti Milletvekili Adayı Murat Kaya ve Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce Dernekkırı Abdülhamit Camii’ndeki programa, AK Parti İl Başkanı Yunus Tever ve Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Yenigün Mahallesi Buluşmasına katıldı.

Tever: “Adapazarı Kararını Verdi”

Yenigün Mahallesi Buluşması programında konuşan AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, “Sevgili Yenigünlüler; Buradan Adapazarı’mızdan öyle bir ses verin ki tüm Türkiye’de duymayan kalmasın. Adapazarı, 14 Mayıs'ta çocuklarımızın geleceğine sahip çıkıyor muyuz? Adapazarı, 14 Mayıs'ta 21 yıllık kazanımlarımızı daha da ileri taşıyor muyuz? Adapazarı, 14 Mayıs'ta Türkiye Yüzyılı'nın inşası için 'bismillah' diyor muyuz? Adapazarı, 14 Mayıs'ta Türkiye Yüzyılı için doğru adımlarla yola devam diyor muyuz? Allah sizlerden razı olsun, Adapazarı şimdiden kararını vermiş. Sakarya’nın kalbi Adapazarı’mıza da ancak böylesi yakışırdı. AK Parti; siyasi bir kurumun ötesinde gönül coğrafyamızın tamamını kapsayan büyük bir ailedir. Milletimizin bugüne kadar olan teveccühü siyasetle tarif edilemeyecek özel bir bağdır. Bunu sokakta edilen duadan, verilen sözden bir kez daha anlıyoruz. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun.” şeklinde konuştu.

 

Kocacık: “Milletimiz Liderine Sahip Çıkıyor”

Adapazarı programlarını değerlendiren Milletvekili Adayı Ertuğrul Kocacık, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye Yüzyılı iddiamızı gecemizi gündüzümüze katarak gerçekleştireceğiz.  Sakarya’mızın kazanımlarını daha ileriye taşımak için çok çalışacağız. Bizim şehrimiz her zaman liderimize ve partimize en güçlü şekilde sahip çıktı. İnanıyorum ki 14 Mayıs’ta da Adapazarı’mız ve Sakarya’mız bir kez daha tüm kalbiyle bizlere sahip çıkacaktır.” diye konuştu. Yenigün Mahallesi buluşmasının çok bereketli geçtiğini memnuniyetle paylaşan Kocacık, “Yenigün Mahallemiz her zamanki gibi Cumhurbaşkanımıza ve AK Parti’mize güçlü bir şekilde sahip çıkıyor. Kıymetli hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum.” diye konuştu.

 

Şeşen: “İstikrarın Devamı İçin”

Adapazarı programlarının her zaman bereketli geçtiğini vurgulayan Milletvekili Adayı Rahmi Can Şeşen ise “Adapazarı’mızda sokak sokak dolaşıyor, kıymetli büyüklerimizle, genç kardeşlerimizle bir araya geliyoruz. Değerli hemşehrilerimizin bizlere olan ilgisi hakikaten memnuniyet verici, hepsinden Allah razı olsun. Adapazarı programlarımız kapsamında Maltepe Spor Kompleksinde Taekwondo Kulübümüzü ve bizler için çok değerli sporcu arkadaşlarımızı da ziyaret ettik.  Hükümetimiz döneminde devlet yatırımları kapsamında şehrimize stat, spor tesisleri gibi birçok spor alanı inşa edildi. Bu spor alanlarının en iyi şekilde değerlendirilerek dünya çapında sporcuların yetişmesini görmek gurur verici. Her alanda istikrarın devamı için doğru adımlarla yola devam ediyoruz.” şeklinde konuştu.

 

Yüce: “Eser ve Hizmet Siyaseti İçin”

Yenigün Mahallesi Buluşmasına katılarak düşüncelerini paylaşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “Hep birlikte sevgiyi muhabbeti, kardeşliği inşa ettik. İnanıyorum ki aramızdaki bu muhabbet ve sevgi ilelebet devam edecektir. Bizlerde bu muhabbete, hizmet ve eser siyasetiyle mukabele ederek, aramızdaki bağı her geçen gün daha güçlü bir hale getiriyoruz. Hepimiz çok iyi biliyoruz ki hizmet ve eser siyasetinin tek adresi AK Parti’dir. Şimdi önümüzde 14 Mayıs seçimleri var. Gerek ülkemiz gerekse yerel bazda hepimizin geleceğini, istikrarını ilgilendiren bir seçim. İnşallah bizler Sakarya olarak bu seçimlerde hizmet ve eser siyasetinin devamı için sandıkları hep birlikte patlatacak ve Sayın Cumhurbaşkanımız ile birlikte bu şahlanış dönemini yeniden başlatacağız” diye konuştu.

 

Işıksu: “14 Mayıs Zafer Günü”

Programlarla ilgili düşüncelerini paylaşan Başkan Mutlu Işıksu, “Biriz, beraberiz ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye Yüzyılı'nda daha nice eserlere imza atmaya hazırız. Milletvekili adaylarımız Ertuğrul Kocacık ve Rahmi Can Şeşen ile birlikte bugün şehrin kalbi Adapazarı'mızı karış karış dolaştık. Cuma namazında Dernekkırı Abdülhamit Han Camii'nde Milletvekili Adayımız Murat Kaya ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem Yüce, Yenigün Mahallesi Buluşmamızda ise İl Başkanımız Yunus Tever ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem Yüce de bizlerleydi. Yenigün Mahallemizdeki coşku görülmeye değerdi. Kıymetli hemşehrilerimizden Allah razı olsun. Muhabbetle, samimiyetle, gayretle, hep birlikte 14 Mayıs AK Zaferi'ne.” ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz  l 
İlet  l 
Arşiv  l 
Yazdır  l 
 |  Paylaş  | 
l Fotoğraflar