HABERLER
Adapazarı´nda Adnan Dizer Rüzgârı
Orjinal Resim

AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Akif Adnan Dizer, bir kez daha Adapazarı’nda vatandaşlarla buluştu. Karapınar, Alandüzü ve Mahmudiye mahallelerini ziyaret eden Dizer, “Sakarya’mız her alanda hızla gelişiyor, daha da güzelleşiyor. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye Yüzyılı vizyonuyla şehrimiz çok daha güzel yarınlara ilerleyecek. Yaparsa Cumhurbaşkanımız yapar, yaparsa AK Parti’miz yapar.” dedi.

Adım Adım Adapazarı

AK Parti Sakarya Milletvekili adayları, saha çalışmalarını hızla devam ettiriyor. Adapazarı seçim programları kapsamında AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Akif Adnan Dizer, Karapınar, Alandüzü ve Mahmudiye mahallelerinde vatandaşlarla buluştu. Adaylara Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Samet Çağlayan, Kadın Kolları Başkanı Hatice Genç, Gençlik Kolları Başkanı Efe Kuşdili, meclis üyeleri ve teşkilat mensupları eşlik ediyor.

Dizer: “Yaparsa AK Parti Yapar”

Programları değerlendiren AK Parti Milletvekili Adayı Dizer, “Adapazarı Belediyemizde yaptığı çalışmalarla 84 mahallemizin sevgisini kazanan Başkanımız Mutlu Işıksu ile birlikte mahallelerimizde kıymetli hemşehrilerimizle buluşuyoruz.  Bu akşam da Karapınar, Alandüzü ve Mahmudiye mahallelerimizde destek gördük, dua aldık, hemşehrilerimiz güç verdiler, hep birlikte yola devam dedik. Hepsinden Allah razı olsun. Alandüzü’nde Şehir Hastanemiz hızla yükseliyor. Tüm sağlık ihtiyaçları tek bir kampüste çözülecek. En ileri teknoloji ile donatılacak. Her branştan300 poliklinik, 33 ameliyathane ve 183 yoğun bakım yatağı yer alacak. Bittiğinde Sakarya’mızın sağlık üssü olacak. Sakarya’mız her alanda hızla gelişiyor, daha da güzelleşiyor. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye Yüzyılı vizyonuyla şehrimiz çok daha güzel yarınlara ilerleyecek. Yaparsa Cumhurbaşkanımız yapar, yaparsa AK Parti yapar.” diye konuştu.

Işıksu: “Türkiye Yüzyılına Hazırız”

Başkan Mutlu Işıksu, “Milletvekili adayımız Akif Adnan Dizer ile birlikte mahalle mahalle, sokak sokak kıymetli hemşehrilerimiz bir araya geliyoruz. Hamdolsun Adapazarı’mızın seçimlere hazır olduğuna memnuniyetle şahit oluyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde AK kadrolar olarak 14 Mayıs’ta zafer kazanacak ve daha nice eserleri hep birlikte şehrimize kazandırmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz  l 
İlet  l 
Arşiv  l 
Yazdır  l 
 |  Paylaş  | 
l Fotoğraflar