HABERLER
Çamyolu´nda Atabek Mutluluğu
Orjinal Resim

AK Parti Sakarya Milletvekili ve yeni dönem Milletvekili Adayı Çiğdem Erdoğan Atabek seçim çalışmalarına Adapazarı’nda devam etti. İlçede büyük ilgi gören Atabek, “14 Mayıs’ta milletimiz Sayın Cumhurbaşkanımız ve AK Parti’mizin eser ve hizmet siyasetini yeniden tescil edecektir” dedi.

Adapazarı Programı

AK Parti Sakarya Milletvekili ve Yeni Dönem Milletvekili Adayı Çiğdem Erdoğan Atabek, seçim çalışmaları kapsamında Adapazarı’nda vatandaşlarla buluştu. İlk olarak Adapazarı İlçe Teşkilatında partililerle bir araya gelen Atabek, Adapazarı Belediyesi tarafından Şeker Mahallesi Çocuk Hakları Sokağı’ndaki Çocuk Hakları Festivalinin açılışını yaptı; ardından ise Seyyar Giyimciler ve Tuhafiyeciler Esnaf Odasını ziyaret etti. Katlı Pazar Yerinde esnaflara hayırlı işler dileyen Atabek, akşam ise Erzurumlu iş insanlarının Seçim 2023 istişare toplantısına katıldı. Son olarak ise Çamyolu Mahallesinde düzenlenen mitinge katılan Atabek, büyük ilgi ve destek gördü.

Tek Yaptıkları Suyu Bulandırmak

Atabek, “Hiçbiri birbirine benzemeyen ortakların bir araya geldiği masadan bu ülkenin hayrına bir şey çıkmayacağını biz zaten biliyorduk. Tek yaptıkları suyu bulandırmaya çalışmak ve Sayın Cumhurbaşkanımızın eser ve hizmet siyaseti ile ülkemiz için yaptıklarını baltalamak. Ama milletimizin feraseti her şeyin üstünde. 14 Mayıs’ta milletimiz Sayın Cumhurbaşkanımız ve AK Parti’nin eser ve hizmet siyasetini yeniden tescil edecektir” dedi.

Millet Kendine Hizmetkar Olanı Gönlüne Çoktan Almış

Atabek son olarak ise şunları kaydetti: “Sakarya’da seçim atmosferi gerçekten çok güzel. Tüm milletvekili adaylarımızla, teşkilatımızla, belediye başkanlarımızla vatandaşlarımızla iç içeyiz. Onların sorunlarını dinliyor, gönüllerine giriyoruz. AK Parti’nin Sakarya’ya kazandırdığı hizmetleri anlattığımızda vatandaşlarımız sözümüzü kesip zaten biliyoruz diyerek hepsini anlatıyor. Millet kendine hizmetkar olanı gönlüne çoktan almış ve çıkarmıyor. 14 Mayıs’ta sandıkları patlatacak, Sakarya olarak Sayın Cumhurbaşkanımıza ve AK Parti’ye her zaman olduğu gibi en güçlü desteği vereceğiz.”

Adapazarı’ndan Güçlü Destek

AK Parti Sakarya Milletvekili ve yeni dönem Milletvekili Adayı Çiğdem Erdoğan Atabek ile Adapazarı’nı karış karış gezdiklerini aktaran Başkan Mutlu Işıksu ise, “Kıymetli Milletvekilimizle birlikte esnafımızı, hemşehrilerimizi geziyor, Cumhurbaşkanımızın Türkiye Yüzyılı vizyonunu anlatıyoruz. Hamdolsun çok güzel ilgi ve teveccüh var. Allah’ın izniyle 14 Mayıs’ta hep birlikte yeni bir AK Zafere daha imza atacağız. Doğru adımlarla yola devam.” ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz  l 
İlet  l 
Arşiv  l 
Yazdır  l 
 |  Paylaş  | 
l Fotoğraflar