HABERLER
Şeşen Adapazarı´nda
Orjinal Resim

Türkiye Yüzyılına En Büyük Desteği Gençler Verecek

AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Rahmi Can Şeşen, seçim çalışmaları kapsamında Adapazarı'nda vatandaşlarla buluştu. Türkiye Yüzyılını ve 14 Mayıs seçimlerinin önemini anlatan Şeşen, "Adapazarı'mızın gençleri Türkiye Yüzyılına en büyük desteği verecek" dedi.

Büyük İlgi Görüyor

Seçim çalışmalarına tüm hızı ile devam eden AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Rahmi Can Şeşen, enerjisi ve söylemleri ile gittiği her yerde büyük destek görüyor. Seçim çalışmaları kapsamında Türkiye Yüzyılını ve 14 Mayıs seçimlerinin önemini anlatan Şeşen, "Adapazarı’mızın gençleri Türkiye Yüzyılına en büyük desteği verecek" dedi.

TEKNOFEST Kuşağı

Şeşen sözlerini söyle sürdürdü: "Gençliğin lideri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik büyük sevgi ve desteği görüyoruz. Türkiye Yüzyılında partimizin açıkladığı gençliğimiz ile alakalı çalışmalar heyecan verici. Cumhuriyetimizin yüzüncü yılında, üreten, tasarlayan, yerli ve milli teknolojiye inanan Teknofest kuşağı olarak 14 Mayıs seçimlerinin öneminin farkındayız" diye konuştu.

Işıksu: "Gençlerin Partisi AK Parti"

Başkan Mutlu Işıksu ise, "Adapazarı'mızı karış karış dolaşan Milletvekili Adayımız Rahmi Can Şeşen'e çok teşekkür ediyorum. Değerli Milletvekili Adayımızın da dediği gibi bizler gençlerimize inanıyor ve onlara çok güveniyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, gençlerimizin partisi AK Parti ile 14 Mayıs'ta da zafer kazanacağız. Daha müreffeh yarınlar için, her alanda tam bağımsız Türkiye için gayretle ve aşkla." ifadelerini kullandı.

 

 

 

Yorum Yaz  l 
İlet  l 
Arşiv  l 
Yazdır  l 
 |  Paylaş  | 
l Fotoğraflar