HABERLER
Türkiye Yüzyılını Birlikte İnşa Edeceğiz
Orjinal Resim

 

AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Kürşat Kılıç, İkizce Osmaniye, Acıelmalık ve İkizce Müslim Mahallelerinde vatandaşlarla buluştu. Kılıç, “Şehrin kalbi Adapazarı'mıza teveccühleri için çok teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, Türkiye Yüzyılını birlikte inşa edeceğiz.” dedi.

Kürşat Kılıç Adapazarı'nda

Seçim çalışmalarına yoğun tempo ile devam eden AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Kürşat Kılıç, İkizce Osmaniye, Acıelmalık ve İkizce Müslim mahallelerinde vatandaşlarla buluştu. Kahvehane ziyaretleri yapan Kılıç, mahalle buluşmalarına da katılarak gittiği yerlerde vatandaşlardan yoğun ilgi görerek tam destek aldı. Kılıç, “Vatandaşlarımız Türkiye Yüzyılını Sayın Cumhurbaşkanımız liderliğinde AK Parti ile inşa etmeye hazır” dedi.

Millet Liderinin ve Partisinin Arkasında

Kılıç ayrıca şunları kaydetti: “Sahada AK Parti hizmetleriniz anlattığımızda vatandaşlarımız bunları bildiklerini ve eser ile hizmet siyasetine olan desteklerini bizlere iletiyor. Elhamdülillah milletimiz kendisine hizmetkar olanları bağrına basıyor ve tam destek veriyor. 14 Mayıs'ta da doğru adam doğru zaman diyerek Türkiye Yüzyılına hep birlikte yürüyeceğiz. Sakarya bize gösteriyor ki milletimiz kendisine sevdalı liderinin ve partisinin sonuna kadar arkasındadır.”

Işıksu: “Daha Müreffeh Yarınlar İçin”

Başkan Mutlu Işıksu ise, “Sokak, sokak, adım adım dolaştık, hemşehrilerimizle buluştuk, konuştuk, aynı gönülde sımsıkı beraber olduk. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 14 Mayıs'ta zafer kazanacağız. Daha müreffeh yarınlar için, her alanda tam bağımsız Türkiye için gayretle ve aşkla.” ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz  l 
İlet  l 
Arşiv  l 
Yazdır  l 
 |  Paylaş  | 
l Fotoğraflar