HABERLER
Biz Hazırız, Türkiye Yüzyılı Başlıyor
Orjinal Resim

AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Ali İnci seçim çalışmalarına tüm hızı ile devam ediyor. Adapazarı’nda vatandaşların yoğun ilgisini toplayan İnci, “Sakarya’mız için Adapazarı’mız için çok çalışmaya devam edeceğiz. Hepimiz hazırız. 14 Mayıs’ta Türkiye Yüzyılı başlıyor” dedi.

Ali İnci Adapazarı’nda

AK Parti Sakarya Milletvekili adayları şehir genelinde gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyor. Ali İnci, seçim programları kapsamında yine Adapazarı’ndaydı. Vatandaşların yoğun ilgisini toplayan ve destek gören İnci, esnaf ve mahalle buluşmaları ile kahvehane ziyaretleri gerçekleştirdi.

 

Milletimiz Davasının Arkasında

AK eserler ve hizmetlerle yürüyüşlerinin devam edeceklerine olan inancını paylaşan Ali İnci, “Şehrimizin dört bir yanında insanlarımız Cumhurbaşkanımıza bizler aracılığı ile teşekkür ediyor ve özel olarak dualarını gönderdiklerini ifade ediyor. Milletimiz kendisine hizmet edenin, kendisini sevenin ve gönül siyaseti yapanın farkındadır. Şehrimiz, Cumhurbaşkanının arkasında, davasının yanındadır.” diye konuştu.

 

Oyumuz Erdoğan ve AK Parti’ye

İnci son olarak şunları kaydetti: “Biz şehrimiz için çok çalışıyoruz. Gittiğimiz her yerde oyumuz Erdoğan’a oyumuz AK Parti’ye diyoruz. Şehrimiz için, gençliğimiz için, eğitimimiz ve yaşam standartlarımız için gece gündüz çalışacağımızdan kimsenin tereddüttü olmasın. Şehrimizi daha da ileri doğru taşıyacağız. 14 Mayıs’tan sonra Türkiye Yüzyılında çok değerli milletvekillerimiz ile birlikte aşkla ve gayretle çalışmaya devam edeceğiz. Hepimiz hazırız. 14 Mayıs’ta Türkiye Yüzyılı başlıyor” şeklinde konuştu.

 

Daha Güzel Yarınlar İçin

Milletvekili Adayı Ali İnci’nin şehrin kalbi Adapazarı’nı sokak sokak dolaştığını kaydeden Başkan Mutlu Işıksu ise, “Tüm milletvekili adaylarımızla adım adım dolaşıyor, hemşehrilerimizle buluşuyor, konuşuyor, aynı gönülde sımsıkı beraber oluyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 14 Mayıs'ta zafer kazanacağız. Daha müreffeh yarınlar için, her alanda tam bağımsız Türkiye için gayretle ve aşkla.” ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz  l 
İlet  l 
Arşiv  l 
Yazdır  l 
 |  Paylaş  | 
l Fotoğraflar