HABERLER
Turnadere´de Ertuğrul Kocacık Coşkusu
Orjinal Resim

AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Ertuğrul Kocacık, seçim programları kapsamında Sakarya’yı karış karış geziyor. Adapazarı Turnadere Mahallesi sakinlerinden yoğun ilgi gören Kocacık’a, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, Sakarya SMMMO Başkanı Erdinç Atalay, Yalova SMMMO Başkanı Ali Sait Aydın, iş insanı Ali Dünya, Avukat Cemal Başaran ve Turnadere Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Murat Sarı eşlik ederken, buluşmada konuşan Kocacık, “Birlik ve beraberlikle daha güzel yarınlara yürüyoruz. İnşaallah 14 Mayıs’ta zafer kazanacak ve gösterilen teveccühe layık olarak şehrimize daha nice eserleri ve hizmetleri hep beraber kazandıracağız.” dedi.

Adım Adım Adapazarı

AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Ertuğrul Kocacık, sahada basmadık yer bırakmıyor. Adapazarı seçim programları kapsamında Turnadere Mahallesi’nde vatandaşlarla buluşan Kocacık’a, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Samet Çağlayan, meclis üyeleri ve teşkilat mensuplarının yanı sıra Sakarya Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Erdinç Atalay, Yalova Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Ali Sait Aydın, şehrin tanınmış isimlerinden iş insanı Ali Dünya ve Avukat Cemal Başaran ile Turnadere Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Murat Sarı eşlik etti.

 

İş İnsanı Ali Dünya Turnadere Buluşmasında

Buluşmada konuşan iş insanı Ali Dünya, kendisinin de aslen Turnadere Mahallesi sakini olduğunu ifade ederek AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Ertuğrul Kocacık ile ilgili düşüncelerini paylaştı. Ali Dünya, “Turnadere bizim yuvamız. Bu akşam da AK Parti Milletvekili Adayımızı ve Adapazarı Belediye Başkanımızı misafir ediyoruz. Her ikisi de bizim kardeşlerimiz, kıymetli insanlar. Ertuğrul Kocacık, bizlere rahmetli babası güzel ağabeyimiz Halil Kocacık’ın emanetidir, çok iyi bir kardeşimizdir. Ertuğrul kardeşimizin, Mutlu Başkanımızın daveti üzerine ben de sizlerle bir aradayım. Bu davetten de çok memnun olduğumu ifade ediyorum. Birlikte olmaya devam edersek ben memnun olurum.” şeklinde konuştu.

 

Çağlayan: “Adapazarı Birliğin Adresi”

Turnadere Mahalle Buluşmasında düşüncelerini aktaran AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Samet Çağlayan, şehrin kalbi Adapazarı’nın birlik ve beraberliğin adresi olduğunu dile getirdi. Çağlayan, “Hamdolsun şehrimizin her mahallesinde yoğun katılımlı programlar gerçekleştiriyoruz. Turnadere’miz de desteğini gösteriyor, sağ olsunlar. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Parti’mize en güçlü desteği vermek için hep birlikte yoğun bir gayretle çalışıyoruz. Adapazarı olarak seçimlere hazırız.” dedi.

 

Işıksu: “Birlik ve Beraberlikle Yola Devam”

Başkan Mutlu Işıksu, “Birbirinden kıymetli isimlerle birlikte AK Parti Sakarya Milletvekili Adayımız Ertuğrul Kocacık için Turnadere Mahallemizde buluştuk. Değerli dostumuz ve ağabeyimiz Ali Dünya’nın ve Cemal Başaran’ın şahsında bizlerle olan tüm dostlara çok teşekkür ediyorum. Adapazarı’mızı çok seviyoruz. İnşaallah bir ve beraber olarak şehrimize hizmet etmeye devam edeceğiz.” diye konuştu.

 

Kocacık: “Teveccühe Layık Olacağız”

Destek mesajlarından ve gösterilen teveccühten büyük memnuniyet duyduğunun altını çizen AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Ertuğrul Kocacık ise yaptığı konuşmada, “Çok kıymetli Adapazarı Belediye Başkanım ve dava arkadaşlarım, Muhasebeci ve Mali Müşavirler Camiamızdan değerli dostlarım, başkanlarım, çok kıymetli büyüklerim Ali Dünya ve Cemal Başaran ağabeylerim ve daha niceleri, Turnadere Mahallemizin çok değerli sakinleriyle bir arada olmak bizleri çok memnun etmiştir. Hepsinden Allah razı olsun. Teveccühe layık olmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Birlik ve beraberlikle daha güzel yarınlara yürüyoruz. İnşaallah 14 Mayıs’ta zafer kazanacak ve şehrimize daha nice eserleri ve hizmetleri hep beraber kazandıracağız. Allah birlik ve beraberliğimizi, kardeşliğimizi daim eylesin.” İfadelerini kullandı.

 

Yorum Yaz  l 
İlet  l 
Arşiv  l 
Yazdır  l 
 |  Paylaş  | 
l Fotoğraflar